Новини
Роман Малютін призначений тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора Укртрансгазу

⚡ 3 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 09-15.01.2023

photo_2023-01-15_11-26-53

Новим керівником Укртрансгазу призначено Романа Малютіна
Уряд призначив Романа Малютіна тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора Укртрансгазу. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 6 січня 2023 року.
Роман Малютін має понад 20-річний досвід роботи у галузі транспортування та зберігання газу. Раніше він очолював технічний департамент Укртрансгазу, де відповідав за експлуатацію компресорних станцій, напрямки енергетики та метрології, а також супроводжував проекти з розвитку низьковуглецевих технологій та зберігання водневих сумішей. Пройшов кар’єрний шлях від оператора та інженера на Кегичівському ПСГ до головного інженера Харківтрансгазу та заступника головного інженера зі східного регіону Оператора ГТС України.

Укргазвидобування залучає галузевих експертів для роботи над професійним стандартом за напрямком буріння
Укргазвидобування продовжує розпочатий у грудні 2022 року проект із розроблення професійного стандарту для нової інтегрованої професії «Фахівець з буріння». Для його детального опрацювання і врахування всіх експертних думок компанія створила робочу групу, до якої запросила представників галузевих об’єднань, профільних освітніх закладів та провідних бурових компаній.
Робоча група на першому засіданні обговорила основні етапи роботи над професійним стандартом та визначила ключові вимоги до нього, відповідно до сучасних реалій галузі та світових практик виробничих компаній.
Який наступний крок? Робота у групах, під час якої залучені експерти сформують свої пропозиції до функціоналу фахівців за професіями бурильника, помічника бурильника, інженера і техніка з буріння. Після розгляду цих пропозицій представниками фахової спільноти, консолідоване бачення практиків та освітян знайде відображення у стандарті.

УГВ у 2022 році обладнало системами механізованого видобутку 140 свердловин
ПАТ "Укргазвидобування" (УГВ) у 2022 році обладнало системами механізованого видобутку 140 свердловин, що вдвічі більше порівняно із 2021 роком.
"Понад 140 свердловин у 2022 році були обладнані системами механізованого видобутку. Ми покращили цей показник вдвічі у порівнянні з довоєнним 2021-м", – йдеться у повідомленні пресслужби НАК "Нафтогаз України".
Крім того, у минулому році УГВ продовжило модернізацію наземної газовидобувної інфраструктури.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн:  https://online.fliphtml5.com/ouprj/hrgl/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1m856i8kDB_487hDuhGLIQNLsjAQIUn4G/view?usp=share_link

Відео: https://youtu.be/mvoItVf0qFU

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com