Новини
СП ПГНК планує відновити роботу ліквідованої свердловини Мовчанівського родовища

СП "Полтавська газонафтова компанія" повідомила про плани з проведення капітального ремонту свердловини №164 Мовчанівського родовища (Полтавська область).

Планова діяльність також включає підключення свердловини до установки підготовки вуглеводневої сировини. В описі ОВД зазначається, що відновлення свердловини № 164 можливе із застосуванням бурового обладнання з дизельним приводом. Спосіб відновлення – комбінований, гідравлічний вибійний двигун; безамбарний спосіб відновлення.

Очікувані об’єми видобутку природного газу для свердловини № 164 становлять до – 13 тис. м3/добу, конденсату – 1 т/добу

 Завантажити перелік тендерних оголошень та повідомлень з реєстру ОВД за тиждень можна за посиланням

Довідка

СП «Полтавська газонафтова компанія» – спільне українсько-британське підприємство,  створене у 1994 році, є дочірнім підприємством JKX Oil & Gas LTD. СП ПГНК є одним з лідерів серед недержавних нафтогазовидобувних підприємств України. Сфера діяльності компанії – пошук, розвідка, видобуток та підготовка газу та нафти. Компанія володіє 6 ліцензіями на експлуатацію в межах Полтавської області. Полтавська газонафтова компанія використовує найсучасніші технології і методи у досягненні Україною енергетичної незалежності.

Материнська компанія, JKX Oil&Gas LTD,  керується Радою директорів. Генеральним директором СП ПГНК та JKX Oil&Gas LTD є Віктор Гладун.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com