Новини
Система контролю викидів метану

methane-emission-750x300

Скорочення викидів метану в результаті нафтогазових операцій

Добувачі нафти і газу, які демонструють активні дії зі скорочення викидів метану, можуть переконливо стверджувати, що їх ресурси краще, ніж варіанти з більш високим рівнем викидів. Вкрай важливо, щоб нафтогазова галузь активно, всіма можливими способами, обмежувала вплив поставок нафти і газу на навколишнє середовище, а політичним діячам необхідно визнати, що це є ключовим елементом глобальних енергетичних переходів.

Джерела глобальних викидів
Розрахункові загальні викиди: 79174 тис. тонн (100,0% глобальних викидів)

Коригування даних
Рівні викидів і потенціали зниження викидів засновані на рідкісних, а іноді і суперечливих даних, також існує значна різниця в значеннях розрахункових викидів на глобальному, регіональному та національному рівнях.

Наведені оцінки є фактичною обізнаністю про викиди від нафтогазових операцій на основі наявних в даний час даних. Вони покликані допомогти урядам та іншим зацікавленим сторонам зрозуміти масштаби проблеми, але з огляду на існуючу невизначеність вони явно не є останнім словом. Наше завдання - оновлювати ці дані в міру появи більш точної інформації (Див. Документацію World Energy Model [PDF] для отримання додаткової інформації про те, як генеруються ці оцінки).

В рамках нашої діяльності ми прагнемо включити в систему контролю викидів метану оцінки інших груп, установ або джерел даних про викиди метану в результаті нафтогазових операцій, які можна безпосередньо порівняти з оцінками, наведеними в цьому документі. Ми знаходимося в процесі формування бази даних перевірених оцінок, які надають дані на рівні країни про викиди метану в результаті всіх нафтогазових операцій або дають оцінку викидів на рівні країни на підставі перерахованих сегментів ланцюжка створення вартості, починаючи від розвідки і видобутку нафти / газу і закінчуючи їх транспортуванням і переробкою. Ці дані будуть включені в базу даних після того, як вона буде сформована.

https://www.iea.org/weo/methane/database/?utm_content=buffera1036&utm_medium=social&utm_source=linkedin.com&utm_campaign=buffer

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com