Новини
Спільний проєкт «Укрнафти», «Простір можливостей» та «Коаліція ветеранських просторів» по допомозі ветеранам працює

Спільний проєкт «Укрнафти», «Простір можливостей»

«Укрнафта» чотири місяці тому долучилась до проєкту створення мобільних груп з підтримки військових, ветеранів та їх сімей. П’ять позашляховиків, які закупила компанія, поїхали у п'ять різних регіонів. Це Миколаївщина, Одещина, Львівщина, Вінниччина та Хмельниччина. Тепер ветеранські організації регулярно виїздять у віддалені громади та працюють з людьми на місцях.

В складі кожної групи є психолог, юрист та кейс-менеджер. Спеціалісти консультують поранених військових з приводу реабілітації та протезування, допомагають оформити документи для отримання статусу УБД. Ветеранам та ветеранкам допомагають знайти нову роботу. Родинам загиблих та безвісти зниклих військових надають психологічну допомогу.

Дякуємо «Простір можливостей» та «Коаліція ветеранських просторів» за реалізацію проєкту. Наші захисники і захисниці рухають країну до Перемоги. Ми дякуємо кожному з них. В тому числі, співробітникам «Укрнафти», які зараз воюють на фронті або були демобілізовані. Підтримувати їх усіма наявними можливостями - найменше, що може зробити компанія.
https://www.ukrnafta.com/spilnyj-proekt-ukrnafty-prostir-mozhlyvostej-ta-koalicziya-veteranskyh-prostoriv-po-dopomozi-veteranam-praczyue

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com