Новини
Стрийнафтогаз приєднався до Асоціації газовидобувних компаній України

⚡ 19 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 01-07.05.2023

19_Нафтогазовий_дайджест_01-07.05.2023

Друзі, вже традиційно починаємо тиждень з підбірки новин від команди «Ньюфолк НКЦ». Що відбулось важливого в галузі – читайте в нашому черговому Нафтогазовому дайджесті.
Нагадуємо, що триває реєстрація на III Львівську антикризову нафтогазову конференцію. Детальніше: https://forms.gle/StMNpH15RjnQwXmV6

 

Стрийнафтогаз приєднався до Асоціації газовидобувних компаній України
Компанія «Стрийнафтогаз» долучилася до Асоціації газовидобувних компаній України. Офіційне членство було затверджено на Загальних зборах членів АГКУ.
Стрийнафтогаз веде свою діяльність в Карпатському нафтогазоносному регіоні України.
Стрийнафтогаз розробляє дві площі на Львівщині: Добрівлянську та Черницьку.
«Ми добре знайомі із діяльністю Асоціації та раді приєднатися до найбільшого об’єднання газовидобувників. Спільно будемо працювати задля збільшення видобутку природного газу, адже стратегічна мета держави й газовидобувних компаній єдина — енергонезалежна Україна», — сказав Петро Гринів, директор та засновник ТОВ «Стрийнафтогаз».

ДТЕК Нафтогаз повністю оцифрував свої базові родовища
ДТЕК Нафтогаз вперше в Україні впровадив інтегровану систему цифрових двійників родовищ восени 2021 року. Відтоді компанія працювала над удосконаленням моделі та додаванням до неї нових об’єктів. У 2022 році система повністю охопила всі базові родовища.
Інтегрована система передбачає об'єднання окремих моделей пластів, свердловин, систем трубопроводів та підготовки вуглеводневої продукції в єдине програмне середовище. Це дозволяє комплексно планувати розробку, управляти родовищем та приймати рішення з урахуванням взаємовпливу підземної та надземної частин. Завдяки такому цифровому рішенню, над одним цифровим двійником свердловини можуть одночасно працювати фахівці, які відповідають за різні етапи моделювання та розділені територіально. Крім того, реалізована технологія скорочує час розрахунку, збільшує достовірність моделювання та підвищує рівень інформаційної безпеки.

Призупинено дії спецдозволів на Васищівське та Свистунківсько-Червонолуцьке родовища
Держгеонадра видали наказ про призупинення дії ліцензії на Васищівське та Свистунківсько-Червонолуцьке родовища терміном на 5 років. Відповідно, компанія Enwell Energy припиняє роботу на Васищівському родовищі, у тому числі видобуток, який наразі становить приблизно 12% загального обсягу групи Enwell Energy. Діяльність на Свистунківсько-Червонолуцькому родовищі була зупинена і буде призупинена далі.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/mbxl/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1_UEvoKPjM5g_W6zSQHmAJhPIi0YKjmej/view?usp=share_link

Відео: https://youtu.be/VTpaGBnI1NQ

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com