Новини
ТОВ «КАТТ Україна» успішно надали послуги зі спуску, встановлення та активації Підвіски хвостовика у відкритому стовбурі похило-скерованої свердловини

ТОВ «КАТТ Україна» успішно надали послуги зі спуску, встановлення та активації Підвіски хвостовика

В травні 2024р. ТОВ «КАТТ Україна» надали послуги зі спуску, встановлення та активації Підвіски хвостовика 178мм., кріплення другої секції 245мм. обсадної колони, послуги зі спуску, встановлення і активації обладнання 215,9мм. у відкритому стовбурі похило-скерованої свердловини в Полтавській області проектною глибиною понад 4900м. та максимальним кутом нахилу 47 градусів.
Особливість роботи полягала в тому, що при кріпленні свердловини для першої секції використовувались нафтореагуючі пакери для якісного відмежування пластів між собою та виключення впливу цементного розчину на продуктивний пласт. Позиціонування пакерів в необхідних інтервалах виконувалось за допомогою кабельної техніки.
Наступним успішним етапом робіт була підготовка компоновки першої секції, спуск, цементування та стиковка другої секції експлуатаційної колони діаметром 178мм. з раніше встановленою першою секцією.
Послуги надавались з використанням орендного обладнання та витратних матеріалів для кріплення колон, які належать ТОВ «КАТТ Україна», а також проводився повний інженерний супровід висококваліфікованим персоналом нашої компанії

ТОВ «КАТТ Україна» (1)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=380415668353164&set=pcb.380415821686482

У номері
 
Інформери
VIII КИЇВСЬКА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
15–16 ЖОВТНЯ 2024
М. КИЇВ, МВЦ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com