Новини
ТОВ «КАТТ Україна» успішно провело інженерний супровід під час спуску, встановлення та активації підвіски хвостовика на свердловині

інженерноий супровід під час спуску, встановлення та активації підвіски хвостовика

На початку березня 2024р. персоналом ТОВ «КАТТ Україна» було надано послуги з інженерного супроводу під час спуску, встановлення та активації підвіски хвостовика 178мм. для першої секції обсадної колони 245мм. та 215,9мм. відкритого стовбуру похило-скерованої свердловини.

Проектна глибина свердловини- 5460м. Роботи проводились в Полтавській області для однієї з найбільших компаній- замовників з видобутку газу в Україні.

При виконанні робіт використовувалась технологія обертання підвіски хвостовика при цементуванні, що дозволяє досягти максимально якісного заміщення бурового розчину цементним розчином.
Перед виконанням робіт було проведено всі необхідні інженерні розрахунки. Таким чином було підвищено якість цементування обсадної колони в цілому.

Вся компоновка для спуску включала: оснастку низу обсадної колони, гібридний набухаючий пакер, турбулізатори, цільні центратори, підвіску хвостовика преміум сегменту з пакером голови хвостовика та воронкою з’єднання секцій. Підвіска хвостовика була успішно допущена до планової глибини, активована, зацементована та опресована.

ТОВ «КАТТ Україна»

https://www.facebook.com/photo?fbid=318500571211341&set=pcb.318501207877944

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com