Новини
Троє переможців конкурсу мотиваційних листів відвідають IV Київську конференцію Ньюфолк НКЦ

Вже вдруге Група компаній «ГЕО АЛЬЯНС» та «НЬЮФОЛК НАФТОГАЗОВИЙ КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР» ініціювали конкурс мотиваційних листів для викладачів, аспірантів та студентів навчальних закладів, які готують майбутніх фахівців нафтогазової галузі.

Завдяки спонсорській підтримці ГК «ГЕО АЛЬЯНС» троє переможців зможуть безкоштовно відвідати IV Київську конференцію Ньюфолк з сучасних методів буріння та збільшення видобутку нафти і газу "Буріння. Інтенсифікація. Екологія та охорона праці".

Група компаній «ГЕО АЛЬЯНС» також компенсує переможцям вартість проїзду в обидва боки та проживання у готелі на час проведення конференції. 

Варто зазначити, що рівень якості наданих на конкурс мотиваційних листів зростає. Більшість отриманих нами робіт відповідали всім заявленим вимогам і переконливо відображали мотивацію авторів.

Пропонуємо вам ознайомитись з уривками з листів переможців.

«…дана конференція цікава мені не тільки з точки зору вивчення актуальних питань в сфері екологічної безпеки нафтогазових об’єктів, а й з точки зору розуміння сучасних тенденцій в галузі технологічних особливостей функціонування галузі, процесних, управлінських та операційних підходів, що дає інформацію для вивчення базисних аспектів, що впливають на майбутній розвиток даної галузі. Отриману актуальну інформацію я планую використовувати для викладання вищенаведених дисциплін та розвитку себе як спеціаліста, що працює з молоддю та бере участь у різних заходах, що пов’язані з розвитком та навчанням майбутніх спеціалістів. Адже в сучасних реаліях дуже важливий принцип «навчання протягом життя», який вимагає від кожної особистості постійно навчатися та розвивати свої фахові знання, щоб відповідати сучасним вимогам часу», - пише у своїй заявці Юлія Чухліб, старший викладач кафедри прикладної екології та природокористування Навчально-наукового інституту нафти і газу ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка.

Юлія планує в подальшому використати отриману на конференції інформацію у своїх лекціях, щоб поділитись актуальною інформацією з майбутніми спеціалістами галузі.

 

Наступний переможець конкурсу Алі Адееб Шкейр, який народився у Лівані, а зараз є аспірантом Національного технічного Університету «Харківський політехнічний інститут», кафедра видобування нафти газу та конденсату. Алі має досвід викладання та свої наукові інтереси концентрує на темі забезпеченні потоку (flow assurance) та оптимізації системи видобутку та збору продукції (зокрема well head pressure optimization & artificial lift methods) із вибором оптимального методу зниження тиску на свердловинах або механізованим методом, включаючи розвантаження рідини з вибійної зони свердловини (liquid unloading).

У своєму листі він зазначає:

«Одне з моїх численних досягнень на посаді президента чаптеру (Kharkiv Student SPE Chapter) є переговори з компанією Schlumberger, результатом яких є надання компанією 10 ліцензій просунутого програмного забезпечення (Pipesim and Petrel Eclipse), а також співпраця з українськими приватними нафтогазовими компаніями, які надали можливість модернізувати існуючий комп’ютерний клас більш потужними робочими станціями».

Третій переможець конкурсу – Михайло Круков, студент четвертого курсу Полтавського коледжу нафти і газу Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка. Михайло навчається  за спеціалізацією «Обслуговування та ремонт обладнання нафтових і газових промислів».

У своєму листі він пише:

«Я вважаю, механіком може стати тільки людина з добрим серцем, чіткою метою і ясним розумом, котра буде по-справжньому любити свої роботу, бо працювати за будь-яких погодних умов і під відкритим небом зможе тільки справжній чоловік. Я пишаюсь, що обрав нафтогазову справу, а саме спеціальність – механік».

Дякуємо всім, хто підтримав цю важливу для професійного зростання майбутніх фахівців ініціативу – спонсорам, інформаційним агенціям та навчальним закладам. Сподіваємось та подальшу співпрацю для розвитку нафтогазової галузі!

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com