Новини
31 Нафтогазовий дайджест 25-31 Липня 2022

31_Нафтогазовий_дайджест_25-31.07.2022

31д

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/rbwr/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1VwbhHol22j1aljoubMIfN6Swz35ZV1j8/view?usp=sharing

Відео: https://youtu.be/Dey_4F7Xh6Y

 

Читайте в номері:

Уряд пішов на дефолт за єврооблігаціями Нафтогазу
26 липня 2022 року, сплив термін виплат НАК Нафтогаз держателям єврооблігацій.
Раніше, 21 липня 2022, Кабінет міністрів України, діючи як загальні збори НАК «Нафтогаз України», своїм розпорядженням №625-р зобов’язав посадових осіб компанії вчиняти будь-які дії при виконання правочину щодо єврооблігацій Компанії тільки після окремого погодження таких дій Кабінетом міністрів.
Таким чином уряд пішов на дефолт за єврооблігаціями НАК «Нафтогаз України». Оскільки невиконання зобов’язань за єврооблігаціями практично позбавило Нафтогаз доступу до міжнародного ринку капіталу, КМУ своєю забороною на їх виплату фактично взяв на себе повну відповідальність за залучення коштів, необхідних для імпорту природного газу для проходження опалювального сезону 2022/2023.

Укргазвидобування спільно з експертами шукає оптимальні рішення для видобування українського газу в умовах війни
Уперше за час повномасштабної війни УГВ провело засідання Експертної Ради. Досвідчені науковці і практики розглянули заходи для мінімізації втрат видобутку газу внаслідок воєнних дій, а також необхідні зміни у стратегічних пріоритетах з метою розвитку діяльності компанії.
Повномасштабна війна обернулася для Укргазвидобування не лише втратою видобутку із значної кількості діючих свердловин внаслідок руйнувань, окупації або бойових дій. Компанія також втратила багато обладнання, техніки і сотні кваліфікованих фахівців, які були вимушені змінити свою звичну роботу на захист країни із зброєю в руках.
Тепер нам доводиться шукати альтернативні рішення, які не лише дають можливість продовжувати видобувати вуглеводні в таких умовах, а робити це з мінімальними втратами. Для всебічного аналізу ідей компанія залучила членів Експертної Ради – 11 авторитетних науковців і практиків нафтогазової галузі.

"Укргазвидобування" відновило роботу свердловини у Полтавській області
АТ "Укргазвидобування" відновило роботу свердловини у Полтавській області, яка забезпечує надходження близько 200 тис. куб. м газу на добу.
"Вперше розвідувальну свердловину запустили у роботу ще 2008 року. Сумарно вона забезпечила понад 83 млн куб. м газу. Згодом свердловина почала зменшувати свій дебіт і остаточно зупинилася, допоки фахівці компанії не знайшли рішення для її відновлення", – йдеться у повідомленні компанії.
Капітальний ремонт свердловини виконала філія "УГВ-сервіс" власним обладнанням.

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com