Новини
Укргазвидобування закупить послуги з ГРП на 1,5 млрд грн

До 07 лютого триває збір пропозицій по двом оголошеним в грудні минулого року тендерам.

Тендер очікуваною вартістю 896 518 674,00 грн передбачає проведення 240 операцій ГРП. 

Згідно з тендерною документацією, послуга здійснюється із закачуванням в інтервали на глибині від 1000 до 6000 м і типової пластової температури від 30 до 140 °С (в окремих випадках температура може виходити за межі вказаного діапазону). Технічні рідини (переважно лінійний та зшитий гель, «HVFR»-системи, тощо) з різним завантаженням полімеру використовується в залежності від характеристик колектору.

Тендер очікуваною вартістю 599 540 461,00 грн передбачає проведення 160 операцій ГРП.

Згідно з тендерною документацією свердловини ГПУ «Шебелинкагазвидобування», що розташовані у Полтавській, Харківській, Донецькій, Луганській та Дніпропетровській областях; Свердловини ГПУ «Полтавагазвидобування», що розташовані у Полтавській, Харківській, Сумській та Дніпропетровській областях. Свердловини ГПУ «Львівгазвидобування», що розташовані у Львівській, ІваноФранківській, Волинській, Закарпатській та Чернівецькій областях.

Аукціон заплановано на 15 березня 2022 року.

 

Довідка

Акціонерне товариство «Укргазвидобування є найбільшим у країні видобувним підприємством природного газу та газового конденсату. Входить до структури НАК "Нафтогаз України". Має у своєму складі газодобувні підприємства, підприємство з буріння свердловин, управління з переробки газу та газового конденсату, геофізичне управління, будівельний підрозділ, науково-дослідний інститут, спеціалізовану аварійно-рятувальну службу "ЛІКВО", сервісний підрозділ УГВ Сервіс. Компанія забезпечує майже 75% від загального видобутку природного газу та 20% газового конденсату та нафти.

Довідка

Газопромислове управління «Шебелинкагазвидобування» видобуває понад 40% природного газу в Україні.

У 2020 році ГПУ «Шебелинкагазвидобування» видобуло 7,552 млрд м³ газу та понад 128,04 тис. тонн газового конденсату та нафти.

Філія здійснює розробку 57 нафтогазоконденсатних родовищ у східній частині України (Полтавська, Харківська, Донецька, Луганська і Дніпропетровська області. Експлуатаційний фонд налічує 1 644 свердловини. Загальна кількість виробничих об’єктів (УКПГ, УПГ, ДКС, ГРС) – 101 одиниця.

Загальна протяжність міжпромислових трубопроводів та шлейфів – 4 000 тис. км.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com