Новини
Укргазвидобування отримає 6 000 т метанолу від USAID

20230221_Photo_NaftogazUGV_USAID

АТ «Укргазвидобування», що входить до Групи Нафтогаз, у межах співпраці з Агентством США з міжнародного розвитку (U.S. Agency for International Development – USAID) отримає 6 000 т метанолу, який є критично важливою сировиною для видобування, підготовки та транспортування природного газу. Перша партія метанолу вже надійшла на склади компанії.

«Ми дуже цінуємо підтримку міжнародних партнерів у цей складний для України час. З початком повномасштабної війни в Україні виник дефіцит великої кількості матеріалів і обладнання для газовидобування. Тому з минулого року ми ведемо перемовини з компаніями та організаціями з усього світу щодо допомоги з їх забезпеченням для збереження стабільності виробничих процесів. Представники USAID стали одними з перших, хто відгукнувся на наш запит, і ми вдячні їм за це», – повідомив Олег Толмачев, т.в.о. генерального директора Укргазвидобування.

Метанол є критично важливим матеріалом для видобування вуглеводнів, потреби якого в Укргазвидобуванні сягають 28 000 т на рік. Його використовують для боротьби та попередження гідратоутворень в газопроводах в процесі видобування та транспортуванні газу, а також для випробування нових свердловин і свердловин після капітального ремонту.

Від початку повномасштабної війни Укргазвидобування повністю перейшло на закупівлю метанолу у європейських постачальників. Допомога від USAID дасть можливість створити додатковий резерв стратегічних запасів та забезпечити безперебійний виробничий процес до кінця опалювального сезону.

https://ugv.com.ua/uk/page/ukrgazvidobuvanna-otrimalo-obladnanna-iz-ssa-dla-vidnovlenna-poskodzenih-potuznostej

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com