Новини
Укргазвидобування посприяло висадженню понад 1000 дерев і кущів

20230425_Photo_NaftogazUGV_greening

АТ «Укргазвидобування» підтримало висадження понад 1000 дерев і кущів у регіонах України, де компанія видобуває газ. Озеленення відбулося в межах глобальної акції Greening of the Planet, яка охопила 30 країн.

Центральною локацією акції цього разу стала набережна в місті Ірпінь, яке сильно постраждало від окупації та бойових дій.

«Укргазвидобування вже вдруге є партнером цієї акції. За підтримки Укргазвидобування зелені насадження з’явилися в 10-ти громадах Харківської, Полтавської, Дніпропетровської та Львівської областей. Ми віримо, що кожне нове дерево, як і кожен кубометр газу, – це внесок у майбутнє України», − прокоментував Олег Толмачев, т.в.о. генерального директора Укргазвидобування, який долучився до висадження дерев в Ірпіні.

Ініціатива Greening of the Planet проходить в Україні вже третій рік поспіль.

«На нашому рахунку вже 34 мільйони дерев, з яких близько 10 мільйонів в Україні. Наша мета – відновлення екосистеми планети та об’єднання людей навколо соціальних цілей», – зазначила Ганна Крисюк, головна ініціаторка акції та засновниця благодійного фонду «Озеленення України».

З початку 2020 року Укргазвидобування є членом Глобального договору ООН про досягнення Цілей сталого розвитку і відновлення екосистеми наших громад є однією з цілей компанії.

https://ugv.com.ua/uk/page/ukrgazvidobuvanna-posprialo-visadzennu-ponad-1000-derev-i-kusiv

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com