Новини
«Укргазвидобуток» групи Smart Energy відновив експлуатацію свердловини

В результаті виконання капітального ремонту група Smart Energy успішно відновила роботу сврдловини у Харківській області.

Вдале виконання капітального ремонту дозволило отримати додатковий видобуток вуглеводнів, збільшити загальний видобуток газу по групі компаній Smart Energy та досягти історичного добового максимуму видобутку з моменту створення на рівні 960 тис. м3/добу.

Капітальний ремонт свердловини №21 Островерхівського родовища, спеціальним дозволом на розробку якого володіє компанія «Укргазвидобуток», був виконаний у стислий термін із застосуванням передових технологій та унікальних підходів при розкритті та освоєнні продуктивного горизонту. Це дозволило отримати промисловий приплив газу на рівні 50 тис. м3/добу, що є вище прогнозованого.   

«Цей проект є черговим кроком в реалізації стратегічної програми розвитку групи Smart Energy.  Успішність його, безумовно, належить цілій команді наших фахівців, адже ремонт свердловини №21 був виконаний швидше запланованого та був отриманий більший дебіт. Таким чином, ми отримали по групі новий добовий максимум видобутку та впевнено наближаємось до мільйону кубометрів на добу”, - відмітив генеральний директор групи компаній Smart Energy Сергій Глазунов. 

Нагадаємо, за результатами роботи у 2018 році компанії групи Smart Energy збільшили сукупний обсяг видобутку газу на 31%. Зокрема, Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед», ПрАТ «Укргазвидобуток» і ТОВ «Пром Енерго-Продукт» видобули 295,7 млн м3 газу, водночас в 2017 році цей показник склав 226 млн м3.   

У номері
 
Інформери
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com