Новини
«Укрнафта» буде шукати спеціалістів спільно з Державним центром зайнятості

Розпочали співпрацю з Державним центром зайнятості

«Укрнафта» підписала Меморандум про співробітництво з Державним центром зайнятості. Основна мета - розвиток людського капіталу, працевлаштування громадян та збереження трудового ресурсу країни.
Повномасштабна війна змінила ринок праці в країні. Мільйони українців стали на захист держави, вимушено виїхали за кордон або були внутрішньо переселені. Питання номер один для розвитку будь-якого підприємства сьогодні - це люди.
«Укрнафта» має багато відкритих вакансій з різних напрямків. Компанія потребує спеціалістів для роботи на бурових, операторів заправних станцій та касирів, слюсарів, машиністів, бухгалтерів, менеджерів з логістики та ін.
Співпраця дасть можливість ДЦЗ збільшити кількість пропозицій для громадян, які шукають роботу. Для «Укрнафти» - це ще один крок до розвитку кадрового потенціалу компанії та залученню нових спеціалістів.
Державний центр зайнятості буде відбирати претендентів на існуючі у компанії посади. Також планується проведення спільних заходів для залучення кандидатів, створення умов для перепідготовки й підвищення кваліфікації персоналу.
Більш детальну інформацію шукайте на сайті Державного центру зайнятості.

https://www.ukrnafta.com/rozpochaly-spivpraczyu-z-derzhavnym-czentrom-zajnyatosti

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com