Новини
«Укрнафта» встановила сучасні насоси Oil Dynamics на 29 свердловин

«Укрнафта» встановила сучасні насоси Oil Dynamics на 29 свердловин


«Укрнафта» встановила 29 сучасних електровідцентрових насосів Oil Dynamics на свердловинах. До кінця року, включно з уже облаштованими об'єктами, понад 150 свердловин будуть оснащені новим устаткуванням стандартів API.

«Установки електровідцентрових насосів (УЕВН) допомагають стабілізувати видобуток на родовищах: вони забезпечують номінальну продуктивність і напір та, у порівнянні з іншими типами свердловинних насосів, збільшують міжремонтний період», - зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький.

В парі з німецькими насосами працюють українські частотні станції керування. Для забезпечення їх сумісності внесено зміни до програмного забезпечення.

Оператори та інженери віддалено керують обладнанням, використовуючи спеціальні режими його експлуатації та змінюючи частоту роботи установки.

Також за допомогою автоматизованої системи дистанційного моніторингу свердловин вони контролюють усі необхідні параметри: тиск, температуру, відсоток завантаження електродвигуна, величини струмів та опір ізоляції, вібрацію зануреного обладнання.

Нагадаємо, у 2023 році ПАТ «Укрнафта» підписала меморандум з The American Petroleum Institute про впровадження нових міжнародних стандартів в роботі компанії. Заміна застарілого російського обладнання сучасними світовими зразками - це частина стратегії оновлення підприємства.

https://www.ukrnafta.com/29-sverdlovyn-vzhe-obladnani-suchasnimi-nasosami-oil-dynamics

У номері
 
Інформери
VIII КИЇВСЬКА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
15–16 ЖОВТНЯ 2024
М. КИЇВ, МВЦ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com