Новини
Укрнафта передала 20 пікапів на фронт

⚡⚡ 39 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 18-24.09.2023

39_Нафтогазовий_дайджест_18-24.09.2023

Друзі, традиційно починаємо тиждень з підбірки новин від команди «Ньюфолк НКЦ». Що відбулось важливого в галузі – читайте в нашому черговому Нафтогазовому дайджесті.

✅ 17 жовтня відбудеться VII КИЇВСЬКА НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ НЬЮФОЛК НКЦ: разом до енергонезалежності та стійкості! Тільки професійні спікери, тільки важливі теми і найбільш фахова дискусія. Станьте частиною команди змін! https://newfolkconferencekyiv.pulse.is/

--------------------

«Укрнафта» передала 20 пікапів на фронт
ПАТ «Укрнафта» профінансувало придбання 20-ти нових позашляховиків для армії. Про це повідомляє директор компанії Сергій Корецький на своїй сторінці в мережі Facebook.
«Двадцять нових пікапів Mitsubishi L-200 вже відправлені на фронт. Кошти на автівки — 20 млн грн — виділила «Укрнафта», – повідомив Корецький.
З його слів, позашляховики для потреб 43 окремої механізованої бригади закупив фонд «Повернись живим».
«Також співробітники підприємства власними силами роблять для фронту автозаправники, мобільні ремонтні майстерні, лазні на колесах», – написав Сергій Корецький.

+ 1,2 млн куб. м газу на добу на новому родовищі Укргазвидобування
З початку 2023 року Укргазвидобування завершило спорудження кількох нових свердловин і запустило в роботу необхідну інфраструктуру на одному з нових родовищ. Це дає змогу додатково видобувати 1,2 млн куб. м газу на добу.
«Після підтвердження наявності у надрах значних запасів газу було розроблено програму інтенсивного освоєння родовища. Ми пробурили нові свердловини та облаштували необхідну інфраструктуру, яка вже нині дозволяє видобувати значний обсяг блакитного палива і транспортувати його в газотранспортну систему України, – зазначив Олег Толмачев, т.в.о. генерального директора Укргазвидобування. – Це ще одна складова нашого плану з нарощення видобутку власного палива на потреби країни».
Над реалізацію проекту з видобутку газу беруть участь понад 250 працівників з усіх 11-ти структурних підрозділів Укргазвидобування та близько 80 одиниць спеціальної техніки.

Нафтогаз виконав кредитні зобовʼязання перед інвесторами за єврооблігаціями 2022/26
НАК «Нафтогаз України» виконала умови реструктуризації єврооблігацій з терміном погашення у 2022 та 2026 роках, здійснивши необхідні платежі. Таким чином, Група Нафтогаз вийшла з дефолту.
Офіційний вихід з дефолту за єврооблігаціями 2022/26 дає можливість нам розглядати нове фінансування плану капітальних інвестицій розвитку групи. Цьому передувала велика робота з інвесторами. Дякуємо нашим міжнародним партнерам за співпрацю та довіру», — зазначив голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов. Він додав, що компромісу вдалося досягти також завдяки фінансовим та юридичним радникам.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/qdnd/

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1H4Snf3FJMu5BkJSTkwI4JqMNG-NZ93gz/view?usp=drive_link

Відео: https://youtu.be/ZTPaMpuTYqk

 

Гугл-шаблон Київ 2023

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com