Новини
«Укрнафта» придбала 12 спеціалізованих автобусів для перевезення співробітників

Укрнафта придбала 12 спеціалізованих автобусів для перевезення співробітників
«Укрнафта» покращує робочі умови для співробітників: закуповує нові комфортні автобуси.

Так, було придбано 12 спеціалізованих автобусів Temsa у переможців відкритого тендеру - ТОВ «Авто-Регіон». Це надійні турецькі машини з японськими двигунами та ступенем локалізації в Україні 20%.

Спеціалісти компанії врахували досвід експлуатації наявних автобусів, умови, в яких вони працюватимуть, їхню кількість та строки поставки. Потрібен був оцинкований кузов, щоб збільшити строк експлуатації (мінімально 10 років), та двигун Євро-6, оскільки автобуси використовуються, в тому числі, на території природних заповідників.

Автобуси - це важливий елемент роботи такої компанії, як «Укрнафта», де багато людей працюють позмінно і мають їздити на промисел. В середньому за одну зміну в компанії потрібно перевозити від 4500 до 5000 працівників.

На балансі управління транспорту «Укрнафти» наразі - 275 автобусів. З них експлуатуються 213. Всі задіяні до перевезення працівників до місць роботи відповідно до маршрутів - як тих, хто працює вахтовим методом, так і разових заявок.

Найновіші укрнафтівські автобуси - це 6 «Еталонів» - були придбані в 2021 році. Основна частина парку - це ПАЗ, ЛАЗ, «Ікарус», КаВЗ, САРЗ, ЛіАЗ. Середній вік цих транспортних засобів - більше 30 років. Є і такі, яким близько 50 років. Запчастин для них немає, машини технічно і морально застаріли.

Нові автобуси на 29 пасажирів кожен наприкінці 2023 року були поставлені до всіх регіональних підрозділів.

Також заплановане придбання 28 автобусів в першому кварталі 2024 року за процедурою лізингу.

https://www.ukrnafta.com/prydbano-12-speczializovanyh-avtobusiv-dlya-perevezennya-spivrobitnykiv

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com