Новини
«Укрнафта» підписала меморандуми з Siemens Energy Global GmbH & Co. KG та Deutche Bank про будівництво розподільчої генерації

«Укрнафта» підписала меморандуми з Siemens Energy Global

«Укрнафта» підписала два важливі меморандуми, які допоможуть відновленню української енергосистеми.

«Найважливіше питання зараз - зміцнення української енергосистеми, зруйнованої російськими атаками. Децентралізація та підвищення ефективності. «Укрнафта» стала частиною цього процесу. Це входить в ESG стратегію компанії, зокрема як органічний процес розширення ланцюжка доданої вартості. Також це важливо з точки зору соціальної відповідальності компанії», - зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький на полях Конференції з відновлення України - Ukraine Recovery Conference URC-2024 - що відбувалась у Берліні.

Було підписано два важливі меморандуми щодо розбудови розподіленої електричної та теплової генерації в Україні.

Це меморандум про взаєморозуміння з Siemens Energy Global GmbH & Co. KG. Угода допоможе отримати експертизу та розробити нові проєкти на основі парових і газових турбін для комбінованого виробництва тепла та електроенергії.

Також «Укрнафта» підписала меморандум про співпрацю з Deutsche Bank AG, що дасть можливість залучити німецькі кошти на будівництво нової маневрової української енергетики.

Нагадаємо, раніше «Укрнафта» за підтримки European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) та Кабінету Міністрів України розпочала підготовку до будівництва потужностей маневрової генерації електроенергії.
https://www.ukrnafta.com/pidpysano-memorandumy-z-siemens-energy-global-gmbh-i-co-kg-ta-deutche-bank-pro-budivnycztvo-gazovoi-generaczii-v-ukraini

У номері
 
Інформери
VIII КИЇВСЬКА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
15–16 ЖОВТНЯ 2024
М. КИЇВ, МВЦ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com