Новини
Укрнафта та Укргазбанк розширюють міжнародне партнерство

371929190_778301654195660_7186205183469256637_n

«Укрнафта» та Укргазбанк розширюють міжнародне партнерство

Партнером з торговельного фінансування міжнародних угод ПАТ «Укрнафта» на суму майже 0,8 млрд грн став державний Укргазбанк.
Учасниками угод виступили іноземні банки та постачальники, а також інші державні українські компанії.
«Ми продовжуємо вибудовувати надійні міжнародні зв'язки, працюємо з компаніями-бенчмарками галузі у світі, щоб залучити досвід в Україну, - зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький. - Дякую Укргазбанку. Ефективна співпраця найбільшого енергетичного банку з найбільшою нафтовидобувною компанією - це гарний доказ того, що економіка країни працює попри все і закордонні партнери допомагають у цьому».

------------

Державний Укргазбанк здійснив за заявами ПАТ «Укрнафта» 5 угод торговельного фінансування на загальну суму 762 млн грн. Це були гарантії платежів для країн Європи. Учасниками угод виступили: міжнародні фінансові партнери Укргазбанку, іноземні банки та постачальники, а також інші державні українські компанії.

«Ми підтримуємо енергетичну незалежність, співпрацюючи з ключовими компаніями країни, зокрема, лідером нафтової галузі – «Укрнафтою». Дякуємо міжнародним партнерам за ефективну взаємодію та швидкий результат. Ця підтримка дуже цінна для України»,– відмітив в.о. голови правління Укргазбанку Родіон Морозов. 

«Ми продовжуємо вибудовувати надійні міжнародні зв'язки, працюємо з компаніями-бенчмарками галузі у світі, щоб залучити досвід в Україну, - зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький. - Дякую Укргазбанку, ефективна співпраця найбільшого енергетичного банку з найбільшою нафтовидобувною компанією - це гарний доказ того, що економіка країни працює і відновлюється, і закордонні партнери допомагають у цьому».

Лідерство Укргазбанку на ринку торговельного фінансування України підтверджено міжнародними партнерами. Навесні банк отримав 2 нагороди від ЄБРР у номінаціях «Most Active Issuing Bank Award» («Найактивніший банк-емітент в Україні») за програмою підтримки торгівлі ЄБРР (TFP) та Deal of the year — Green trade (Угода року.) Також Укргазбанк отримав 2 нагороди від найавторитетнішого у торговельному фінансуванні видання Global Trade Review: «Найкращий банк з торговельного фінансування Східної Європи» за результатами 2022 року та «Найкраща імпортна угода у 2022 році».

https://www.ukrgasbank.com/press_center/news/13585-

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com