Новини
«Укрнафтобуріння» планує збільшити прибуток до кінця 2023 року

Ukrnaftoburinnya

ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння» під управлінням ПАТ «Укрнафта» працює стабільно, планує збільшити прибуток втричі порівняно з першим півріччям, і зробить це до кінця 2023 року.

Минуло два місяці з моменту, коли Кабінет Міністрів України підтримав пропозицію Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів - АРМА щодо передачі корпоративних прав ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння» в управління ПАТ «Укрнафта».

29 червня «Укрнафта» отримала дозвіл від Антимонопольного комітету України.

7 липня були підписані акти приймання-передачі активів.

Наразі «Укрнафтобуріння» під управлінням «Укрнафти» працює стабільно та ефективно.

Компанією керує професійний менеджмент.

У першому півріччі 2023 року компанія отримала 700 млн грн прибутку. Є підстави вважати, що за результатами другого півріччя «УНБ» зможе заробити майже в три рази більше: зафіксований факт суттєвого зростання реалізаційних цін.

«Як передбачено укладеними договорами з АРМА, 90% чистого прибутку буде передано на користь держави», - зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький.

Спеціалістам вдалося усунути технологічні недоліки і запустити 88-му свердловину. Після закінчення буріння отримали приплив високонапірної пластової води з верхніх горизонтів. Провели ремонт та водоізоляційні роботи. Отже, збільшили видобуток на 170 тис кубометрів газу та 30 тонн конденсату на добу.

Незабаром планується завершення пусконаладки дотискуючої компресорної станції. Це дозволить сповільнити природне падіння видобутку.

Проводяться геологотехнічні заходи для підтримання рівня видобутку.

https://www.ukrnafta.com/ukrnaftoburinnya-planue-zbilshyty-prybutok-do-kinczya-2023-roku

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com