Новини
Уряд призначив Олексія Чернишова головою правління "Нафтогазу"

⚡ 45 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 31.10-06.11.2022

photo_2022-11-06_13-02-40

Юрій Вітренко після 1,5 року в Нафтогазі припиняє роботу на посаді голови правління
Юрій Вітренко подякував співробітникам Нафтогазу за результати, яких вдалося досягнути за час, що він очолював компанію.
«З середини минулого року до початку повномасштабної війни ви переломили негативні тенденції і почали збільшували видобуток на виснажених родовищах. Зараз ми демонструємо значно кращі результати, ніж приватні компанії, хоча раніше було навпаки. Разом, навіть в складних умовах, ми зробили компанію в 2021 знову прибутковою після збитків у попередньому році. Навіть попри війну, компанія стала прибутковою у другому кварталі цього року, після збитків, викликаних повномасштабним вторгненням рф, у першому кварталі. При цьому ви забезпечили надійність постачання газу і соціальну стабільність в країні. Ми позбавили Фірташа можливості заробляти надприбутки на перепродажі газу, який видобуває компанія. Спільними зусиллями ми зробили значний внесок у зупинку Північного потоку-2, навіть коли він вже добудований. Ви повернули компанію на рейки ринкових реформ», — підбив підсумки роботи в компанії Юрій Вітренко у своєму зверненні до співробітників Нафтогазу.

Уряд призначив Олексія Чернишова головою правління "Нафтогазу"
Кабінет Міністрів призначив колишнього міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова головою правління НАК «Нафтогаз України», про це йдеться у розпорядженні уряду від 3 листопада. Премʼєр-міністр Денис Шмигаль у п'ятницю представив колективу «Нафтогазу» новопризначеного голову правління.
Відповідно до документа, Чернишов стає головою правління акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України». Це розпорядження набирає чинності з 4 листопада.

Укргазвидобування повернуло контроль над буровими верстатами, які перебували на окупованих територіях
Завдяки ЗСУ, які звільняють наші території, Укргазвидобування повернуло контроль над буровими верстатами, які близько семи місяців перебували на окупованих територіях. Більшість з них, після проведеного ремонту, вже відновили буріння свердловин на сході України.
Оскільки верстати знаходилися в зоні бойових дій, вони зазнали пошкоджень різного ступеню. Бурові майданчики також постраждали внаслідок мародерських дій окупантів – частину обладнання розікрали або просто понівечили.
Частину верстатів фахівці Укргазвидобування уже повернули до роботи – вони продовжили буріння нових свердловин на сході. Зокрема, одну зі свердловин вже добурили та проводять її випробовування.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн:  https://online.fliphtml5.com/ouprj/durs/index.html

Завантаження:  https://drive.google.com/file/d/1FjjTfU7njm7pebR-3bQlQfj4yWoIKJ-H/view?usp=share_link

Відео: https://youtu.be/L4EmJP3EpG0

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com