Новини
Уряд призначив тимчасово виконуючих обов'язки керівників для стратегічних підприємств Групи Нафтогаз

⚡ 2 Нафтогазовий дайджест новин Newfolk Oil&Gas 02-08.01.2023

2_Нафтогазовий_дайджест_02-08.01.2023

Уряд призначив тимчасово виконуючих обов'язки керівників для двох стратегічних підприємств Групи Нафтогаз: Укргазвидобування та Укртрансгазу
Кабінет Міністрів України змінив тимчасово виконуючих обов’язків керівників двох стратегічних підприємств Групи Нафтогаз. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Уряду сьогодні, 6 січня 2023 року.
Тимчасово виконуючим обов'язки АТ «Укргазвидобування» став Олег Толмачев, який очолював дивізіон «Нафтогаз Розвідка та Видобування» Групи Нафтогаз.
Роман Малютін та Олег Толмачев — висококласні фахівці зі значним досвідом роботи у нафтогазовій сфері. Вони добре знаються на світовому досвіді, але при цьому багато працювали в Україні та розуміють виклики, які наразі стоять перед нами», — зазначив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Укргазвидобування зберігає стабільний видобуток українського газу
У 2022 році Укргазвидобування, попри руйнування та окупацію частини виробничих об’єктів на сході країни, зберегло стабільний видобуток природного газу.
За минулий рік компанія видобула 12,5 млрд куб. м. природного газу (товарного), що лише на 3% менше, ніж за 2021 рік.
Такий результат став можливим в умовах, коли сотні виробничих об’єктів та одиниць обладнання зазнали обстрілів, багато родовищ та сотні свердловин Укргазвидобування перебували або досі перебувають під окупацією чи поблизу лінії фронту.

Укртрансгаз - Оператор газосховищ України завершив масштабну реконструкцію центрального блоку свердловин на одному із підземних газосховищ
Проведені роботи дозволили збільшити ресурс роботи обладнання, автоматизувати всі виробничі процеси та заощадити енергоносії при подальшому обслуговуванні та роботі центрального блоку.
Перший етап реконструкції на цьому підземному газосховищі був проведений у 2015-2016 роках. Тоді на об’єкті замінили 24 газосепаратори та модернізували процес очищення газу. А вже у 2021-му розпочався другий етап робіт який, попри активні бойові дії та їх близькість до підземного газосховища, вдалося успішно завершити наприкінці 2022 року.
В ході робіт на ПСГ встановили нове сепараційне обладнання, установку підключення свердловин, ряд інших об'єктів збору і підготовки газу, замінили центральний блок підключення, запірну арматуру та всі трубопроводи об’єкту на нові, провели благоустрій майданчика.

 

Детальніше за посиланням:

Онлайн:  https://online.fliphtml5.com/ouprj/ccfo/index.html

Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1ARqYN74vZjTH9bXnz6mcdMIZsvfcNpCH/view?usp=share_link

Відео: https://youtu.be/Z5ZubByU1ug

 

ЕнергоДжерела: https://enerhodzherela.com.ua/novyny

 

Підписуйтеся на сторінки Newfolk у Facebook, Instagram та YouTube, щоб отримувати актуальну інформацію з перших вуст.

У номері
 
Інформери
ХІ МІЖНАРОДНА
НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ
30–31 ТРАВНЯ 2024
М. ЛЬВІВ, БУДИНОК ВЧЕНИХ
ТОВ "Ньюфолк нафтогазовий консультаційний центр"
При копіюванні матеріалів з сайту посилання обов'язкове.
Всі права захищені © 2024
oilgasukraine@gmail.com